keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Pikku evästä katkaravuista

Mitä tänään syötäisiin - vaikkapa rapukakkusia? Kiva ohje löytyikin Akseli Herlevin Täydellä sydämellä keittokirjasta, jossa on monta inspiroivaa rentoa ohjetta. Iltapalaksi pienen salaatin kannsa vaikka. Mausteita ja muuta tuunasin kotoa löytyvien ainesten mukaan.

300 g sulatettuja katkarapuja, neste puristettu pois, hienonnettu
1 punasipuli hienonnettuna
1/2 punttia tilliä ilman varsia, hienonnettuna
thaibasilikaa hienonnettuna
1-2 rkl korianterin siemeniä murskattuna
pari kuivaa leivänkannikkaa raastettuna, tummaa ja vaaleaa
4 munanvalkuaista
suolaa, pippuria, cayennepippuria
voita paistamiseen

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Nostele lusikalla pannulle voihin paistumaan pieniä kakkusia, paista hyvä väri, käännä ja paina hiukan lastalla, paista toinen puoli. Tarjoile lämpimänä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti